історія 10 клас щупак морозова

історія 10 клас щупак морозова

Розглядаються історичні події та явища, пов’язані з радикальними соціально - економічними та політичними змінами в європі та світі; особлива увага приділяється новим ідейним течіям у суспільстві, особливостям розвитку культури, повсякденному життю людей. Вивчення складних процесів, що відбувалися на початку цієї доби, є дуже важливим для розуміння подальшого ходу історії, для розуміння сьогодення - в україні та в світі. Допоміжний, додатковий матеріал можна знайти в мережі інтернет на сайтах, посилання на деякі з них наведені у додатках до підручника, а також у додатковій літературі (дивись додатки). Низка творчих завдань вимагає не тільки засвоєння навчального матеріалу курсу всесвітньої історії початку xx ст а й загальної обізнаності в сучасних проблемах, вироблення вмінь застосовувати отримані при вивченні історії знання для аналізу історичних проблем та явищ сьогодення. Вони важливі для організації дискусії в класі та формування вашої власної оцінки складних історичних подій і явищ, для розуміння зв’язку навчального матеріалу з життям, з теперішніми суспільно - політичними, економічними, культурними подіями, морально - етичними явищами.

Спартіатів, періеків та ілотів; б) спартанський законодавець лікург провів реформи, які заклали основи спартанського способу життя; в) народні збори відігравали головну роль в управлінні спартанською державою. У підручнику висвітлюється період новітньої історії, що охоплює добу від початку першої світової війни до закічення другої світової війни, - той період, який ряд істориків називає тридцятирічною війною xx століття. На основі сучасних історичних підходів розглядаються історичні події та явища, пов язані з радикальними соціально - економічними та політичними змінами в європі та світі в цей час, піднесенням нових незалежних держав і територіальними змінами.

Фрагменти історичних документів, довідкова й додаткова інформація, ілюстративний матеріал, карти, питання та завдання спрямовані на формування інтересу учнів до історії та підвищення ефективності навчання. Унікальною особливістю підручника є запровадження qr - кодів, які можна сканувати смартфоном та отримати відео - аудіоінформацію до навчального матеріалу.

Вы можете купить книгу с доставкой курьером новой поштой укрпочтой кривой рог, львов, полтава, житомир, черкассы, харьков, чернигов, винница, тернополь, киев, луцк, ровно, хмельницкий, херсон, кировоград, николаев, днепропетровск, ужгород, запорожье, суммы, черновцы, одесса, ивано - франковск, другие города украины. Ви можете купити придбати книгу з доставкою кур єром нова пошта укрпошта кривий ріг, львів, полтава, житомир, харків, чернігів, вінниця, тернопіль, київ, луцьк, рівне, хмельницький, херсон, кіровоград, миколаїв, дніпропетровськ, ужгород, запоріжжя, суми, чернівці, черкаси, одеса, івано - франківськ, інші міста україни.

Тільки в нашому магазині низькі ціни, прямі надходження від видавництва, книги під замовлення, друк книг на замовлення, комп ютерні книги англійською мовою.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

зошит з природознавства 5 клас олександр яковець

історія екології коротко