екологія твір роздум

екологія твір роздум

Адже все одно ми живемо в постійному смог великих міст, в світі де заводські труби продовжують викидати в повітря стовпи отруйного диму, а вихлопні труби автомобілів отруюють повітря під нашими вікнами.

Великої шкоди природі завдає накопичується містами токсичний сміття, особливо ті його складові, які не розкладаються в природних умовах і людство намагається вирішити і цю задачу, вирощуючи спеціальні бактерії, які змогли б харчуватися і переробляти пластикові вироби.

Далі розмірковуємо про те, які екологічні проблеми є наслідком цих двох, висловлюємо своє ставлення, а також ідеї виходу з ситуації, що ситауции - таким чином можна побудувати своє міркування по даній темі. Проте вплив людини порушив цю гармонію, в результаті чого стали зникати цілі ланки єдиного ланцюга, погрожуючи катастрофічними наслідками всьому живому.

Власної цінності і лише людина наділяє її значимістю; що природа може використовуватися необмежено, оскільки на однакові впливи відповідає одними і тими ж реакціями.

У результаті ми маємо високу смертність, низький рівень здоров’я, відсутність елементарної культури у великого відсотка населення (де живу, там і смічу). Вибухи атомних станцій, аварії нафтових танкерів в океанах, вирубка лісів, знищення рослин та тварин, забруднення повітря та води викидами заводів та вихлопами автомобілів. Мабуть, захоплені великими можливостями, які відкрив для нас технічний прогрес, ми просто не змогли чи не захотіли вчасно оцінити всі можливі наслідки нашого втручання в природу.

Мені б дуже хотілося, щоб і в нашій країні до проблем екології ставилися серйозно, тим більше що ми вже пережили одну з найжахливіших катастроф в історії – вибух на чорнобильській ас. Мої захоплення (твір - роздум на морально - етичну тему) кожний народ, дбаючи про свое майбутні, прагне передані наступним поколінням усі свої знання і досвід. Вибухи атомних станцій, аварії нафтових танкерів в океанах, вирубка лісів, знищення рослин та тварин, забруднення повітря та води викидами заводів та вихлопами автомобілів тощо… страшно уявити, що за короткий проміжок часу людина накоїла стільки лиха на планеті. Вплив телебачення на світогляд людини (твір - роздум на суспільну тему) (1 варіант) сучасні засоби масової інформації багато говорять про вплив телебачення на світогляд людини.

Відповідальність за тих, кого ми приручили (твір у публіцистичному стилі на суспільну тему) відносини людини і тварини в сучасному суспільстві стають складнішими і складнішими.

У 1976 році була створена червона книга україни, куди внесено ті види рослин та тварин, що підлягають особливій охороні, оскільки стоять на межі повного знищення. Звичайно, є люди, які з шести років “знають”, що вони хочуть бути докторами, або льотчиками, або пожежниками, але більшість з нас не знаходять часу для ухвалення рішення про вибір професії. Учень петербурзької академії мистецтв, чиїм наставником і педагогом був уславлений карл брюллов, а згодом – автор серії офортів “живописна україна”, автор численних портретів та ар - хітектурних пейзажів. Проблеми екології збереження природи стало актуальним у наш час – епоху інформаційного буму, шаленого розвитку науково - технічного прогресу, атомної ери.

Проблеми екології проблеми екології збереження природи стало актуальним у наш час – епоху інформаційного буму, шаленого розвитку науково - технічного прогресу, атомної ери.

Проблеми екології на землі збереження природи стало актуальним у наш час – епоху інформаційного буму, шаленого розвитку науково - технічного прогресу, атомної ери.

“проблема біженців в україні” біженець – це особа, яка за певних, закріплених у законодавстві причин, змушена переїхати, тобто покинути своє місце проживання і почати жити в іншому місці. Олдріджа “останній дюйм”) джеймс олдрідж, відомий англійський письменник, через усе життя проніс повагу до простих людей, любов до природи, захоплення мисливством і риболовлею. Твір - роздум на тему “мати - берегиня” мати – берегиня роду, і в цьому немає нічого дивного, бо саме вона дає життя, саме вона турбується про нас до кінця свого життя. Твір - роздум на тему ” як не помилитися у виборі друга” дуже складно і важко жити самотнім людям, у яких немає поруч близької людини – ні рідних, ні друзів. Бо у кожного з нас цілком природною є потреба в дружбі, в людині, якій сміливо можна розповісти будь - які свої думки, поділитися своїми почуттями, радістю і горем, надіями і розчаруваннями.

Твір - роздум на тему “краса духовного світу героїв олександра олеся” олександр олесь – один з поетів початку xx століття, вже перша збірка якого засвідчила, що це поет - лірик.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

історія екології коротко

історія виникнення маятникового годинника