іжа англійська мова

іжа англійська мова

Abc match мета гри - картинці підібрати букву, з якої починається те, що зображено на картинці, при цьому необхідно запам ятовувати, де знаходиться та чи інша картинка і літера. Гравцеві пропонується вибрати одне із запропонованих закінчень, після чого відкривається список буквосполучень, з яких необхідно вибрати ті, які при додаванні до вибраного раніше закінчення утворюють слово. При запуску гри необхідно прослухати, що говорить кожен з персонажів (для цього необхідно натиснути кнопку в лівому верхньому кутку), і зрозуміти, який з предметів належить йому, та провести лінію між цим предметом і мовцем. Якщо ви можете побудувати кілька простих речень англійською мовою, знаєте ази граматики і правила читання, у вас невеликий словниковий запас, то можете сміливо переступити рівень beginner і відразу приступати до elementary. Перший рівень англійської буде побудований на англійському алфавіті і особливостями вимови звуків, які не мають аналогів в нашій рідній мові, навчитеся розуміти англійську мову і спілуватись на прості теми, використовуючи часто вживані слова та фрази.

Викладач пояснює вам матеріали українською, щоб вам все було зрозуміло, проте вже до кінця першого уроку ви будете знати кілька елементарних фраз англійською мовою. В україській мові не всі звуки схожі на англійські, а інтонація кардинально відрізняється, тому ви будете вчитися вимовляти звуки правильно і звикати до невластивою рідної мови інтонації. Тому ви будете тренуватися писати англійською прості тексти з декількох речень, використовуючи при цьому вивчені слова і спираючись на отримані знання з граматики.

Наприклад, для закріплення граматики речення складаються на основі раніше вивчених слів і фраз, що мають безпосереднє відношення до теми поточного уроку.

V=opodyb4bhui читати, перекладати текст, виписати невідомі слова our life in a village many city people dream of spending their holidays in the village, away from the hustle and bustle. 141 – доповнити речення читати текст my native village the history of my village began in the 19th century, when the people began to settle on the left bank of the river. 2017 № 545, передбачено, що на педагогічних працівників інклюзивно - ресурсних центрів поширюються умови оплати праці, умови надання щорічних відпусток та інші пільги, встановлені законодавством для педагогічних працівників спеціальних закладів загальної середньої освіти.

Пунктом 2 порядку надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково - педагогічним працівникам та науковим працівникам, затвердженого постановою кабінету міністрів україни від 14. 1997 № 346, також установлено, що педагогічним працівникам навчальних закладів щорічна основна відпустка повної тривалості, визначеної в додатку до цього порядку, у перший та наступні роки надається у період літніх канікул незалежно від часу прийняття їх на роботу.

Так, пунктом 6 порядку № 346 передбачено, що у разі звільнення керівних працівників навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічних, науково - педагогічних працівників та наукових працівників їм виплачується грошова компенсація за всі не використані ними дні щорічної основної відпустки.

У разі звільнення зазначених працівників, які до звільнення пропрацювали не менш як 10 місяців, грошова компенсація виплачується за не використані ними дні щорічної основної відпустки з розрахунку повної її тривалості, а особам, які до звільнення пропрацювали менш як 10 місяців, – пропорційно до відпрацьованого ними часу (з розрахунку тривалості щорічної основної відпустки за кожний відпрацьований місяць 5, 6; 4, 2 і 2, 8 календарних дня за тривалості щорічної основної відпустки відповідно 56, 42 і 28 календарних днів). Тому щорічну основну відпустку за 2019 – 2020 робочий рік, який відлічується з часу прийняття на роботу до інклюзивно - ресурсного центру, практичному психологу мають надати влітку 2019 року повної тривалості, а саме 56 календарних днів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад

міні конкурс хімія живого відповіді

зошит з природознавства 5 клас олександр яковець