контрольна робота 10 клас хімія теорія будови органічних сполук

контрольна робота 10 клас хімія теорія будови органічних сполук

Методичний посібник містить усі розробки уроків хімії для 10 класу відповідно до нової програми.

Посібник містить теоретичний і дидактичний матеріал до уроків, розробки перевірочних, контрольних і практичних робіт, а також календарне планування. Рекомендовано вчителям загальноосвітніх шкіл, гімназій та ліцеїв, спеціалізованих професійних закладів. Теорія будов и органічних сполук урок 4 теорія будови органічних сполук урок 5 класифікація органічних сполук. Розв’язування задач на виведення молекулярної формули речовини за масовими частками елементів тема 2. 10 клас урок 7 хімічні властивості алканів урок 8 алкани урок 9 розв’язування задач на виведення молекулярної формули речовини за загальною формулою гомологічного ряду та густиною або відносною густиною урок 10 розв’язування задач на виведення молекулярної формули речовини за масою, об’ємом або кількістю речовини реагентів або продуктів реакції урок 11 розв’язування розрахункових задач урок 12 узагальнююче повторення урок 13 узагальнюючий контроль знань № 1 з теми «теорія будови органічних сполук. Загальні та молекулярні формули алкенів і алкінів, структурна ізомерія, систематична номенклатура урок 15 хімічні властивості етену й етину урок 16 ненасичені вуглеводні урок 17 арени.

Загальна та структурні формули, ізомерія (пропанолів і бутанолів), систематична номенклатура. Водневий зв’язок, його вплив на фізичні властивості спиртів урок 24 хімічні властивості насичених одноатомних спиртів. Одержання етанолу урок 26 поняття про багатоатомні спирти на прикладі гліцеролу, його хімічні властивості урок 27 фенол. Склад і будова молекули, фізичні та хімічні властивості урок 28 вивчення будови, властивостей, одержання та застосування фенолу.

Загальна та структурні формули, систематична номенклатура і фізичні властивості альдегідів. Склад, будова молекул насичених одноосновних карбонових кислот, їхня загальна та структурні формули, ізомерія, систематична номенклатура і фізичні властивості. Одержання етанової кислоти урок 33 вивчення будови, властивостей, одержання та застосування карбонових кислот урок 34 естери, загальна та структурні формули, систематична номенклатура, фізичні властивості. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості урок 36 закріплення знань про карбонові кислоти, естери, жири урок 37 вуглеводи.

Склад і будова молекул, загальні та структурні формули, характеристичні групи, систематична номенклатура. Синтетичні високо молеку лярні речов ини і полімерні матеріали на їхній ос нові урок 47 синтетичні високомолекулярні речовини.

Каучуки і гума урок 48 вплив полімерних матеріалів на здоров’я людини і довкілля. Багатоманітніс ть та зв’язки між класами органічних речовин урок 49 загальні поняття про біологічно активні речовини.

Роль органічної хімії в розв’язуванні сировинної, енергетичної, продовольчої проблем, створенні природних та синтетичних біологічно активних речовин урок 50 зв’язки між класами органічних сполук урок 51 узагальнюючий контроль знань № 5 урок 52 корекція знань.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

зошит з природознавства 5 клас олександр яковець

історія екології коротко