контрольна робота читання мовчки письмово 4 клас

контрольна робота читання мовчки письмово 4 клас

А від того, що насіння досить сильно тріщить, коли вони його розлущують, то таке враження, що це дівчата в червоних блузках та чорних шапочках сидять на вечорницях і лузають насіння. Малюки сіренькими клубочками тихесенько лежать, знаючи, мабуть, що будь - яка зайчиха, пробігаючи поряд, обов’язково їх нагодує, бо у зайців немає поділу на своїх і чужих дітей. А катруся вилізла на сидіння, яке тато підкрутив спеціально для неї, стиснула ручками кермо і поглядом тріумфатора обвела всіх навколо б катруся продовжувала падати.

Вона набивала синці й здирала лікті та коліна, доки не навчилася тримати кермо у правильному напрямку і не перехилятися набік в з того великого дня вона майже не злізала зі свого залізного друга. А катруся вилізла на сидіння, яке тато підкрутив спеціально для неї, стиснула ручками кермо і поглядом тріумфатора обвела всіх навколо б катруся продовжувала падати.

Невдовзі після того катруся з татом ішли садком і раптом побачили, як маленький кошлатий звірок шмигнув біля сарайчика і за одну мить зник під колодками, що лежали вздовж стіни.

Немає в мене ні медових стільників, ні солодкого коров’ячого масла, немає ні свіжих лісових ягід, ні горіхів, немає ні перепелиних яєчок, ні курячого крильця. – е, бабо насте, ваша хата не тільки пирогами багата, – весело усміхається степан, високий парубок, що любить підкидати дениска мало не під самісіньке небо. Тaкa могутня силa любові булa в цьому доброму слові, що маленьке олине сердечко зaбилося чaстіше, щічки стaли рум’яні, в очaх спaлaхнули рaдісні вогники.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

зошит з природознавства 5 клас олександр яковець

історія екології коротко