німецька 7 клас підручник

німецька 7 клас підручник

44 - матеріально - технічна база загальноосвітніх навчальних закладів); закон україни про місцеве самоврядування в україні - (ст. 32 - повноваження у сфері освіти, охорони здоров я, культури, фізкультури і спорту). Цього року ви продовжите знайомство з німецькою мовою, з людьми, які нею говорять, з життям і традиціями німецькомовних країн. Ви дізнаєтеся, як живуть ваші однолітки в німеччині, чим вони захоплюються й про що мріють. В свою чергу ви навчитеся розповідати про своїх друзів і рідних, про своє шкільне життя, про своє житло й місце проживання, про свої вподобання тощо. Ви вивчатимете багато інших цікавих тем і зможете поспілкуватися одне з одним про заняття спортом, кулінарні звички та покупки, свята і традиції, природу та довкілля. У цьому підручнику ви не тільки зустрінете вже відомих вам персонажів, а й познайомитеся з новими людьми, містами, традиціями й звичаями німецького народу.

Використовуючи матеріал уроків, ви зможете порівняти різні сфери життя в німеччині та україні й збагатити себе новими знаннями.

Як і попередні видання, цей підручник є складовою частиною комплекту, до якого входять також робочий і тестовий зошити, книга для читання й аудіозаписи.

В кінці підручника подаються тексти записаних на аудіодиску вправ, які ви зможете використовувати, щоб краще розуміти німецьку мову на слух. В опрацюванні граматичного матеріалу вам допоможуть таблиці й приклади в уроках, а також граматичний довідник. В роботі з текстами та лексикою уроків в пригоді стане німецько - український словник, що знаходиться в кінці підручника. Окрім того, на сайті видавництва ви знайдете додаткові інтерактивні завдання, що допоможуть вам розширити словниковий запас, потренуватися в читанні й аудіюванні, перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови.

Сподіваюся, що підручник допоможе вам зробити подорож до різнобарвного світу німецької мови цікавою та веселою й, опанувавши німецьку, ви знайдете нових друзів і розширите коло своїх інтересів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

зошит з природознавства 5 клас олександр яковець

історія екології коротко