німецька школа київ

німецька школа київ

Підберемо відповідну програму вивчення німецької мови, виходячи з рівня ваших поточних знань, для досягнення необхідного рівня та результату; запропонуємо індивідуальне або групове вивчення (в групах 4 - 6 або 2 - 3 людини) в ранковий, денний або вечірній час, і підберемо зручний для вас графік відвідування занять (2 або 3 рази на тиждень) - ви будете відвідувати курси німецької в зручні для вас дні та час; забезпечимо ідеальне співвідношення ціна - якість для вашого навчання. Навчання проводиться виключно в міні - групах до 6 - ти осіб, що забезпечує найвищу ефективність навчання безкоштовне психолінгвістичне тестування для визначення вашого рівня знань з німецької безкоштовний пробний урок німецької мови безкоштовне забезпечення всіма необхідними навчальними матеріалами в електронному вигляді тільки у нас. Надання безкоштовних додаткових занять замість пропущених з поважної причини можлива помісячна оплата курсу навчання у вечірніх групах заміна викладача за об єктивним и вимог ами слухачів курсів. інтенсивний курс німецької - дозволяє опанувати мову швидше, ніж на звичайних курсах по закінченню семестру видається сертифікат, який підтверджує ваш рівень знання німецької мови.

Рівні мови відповідають загальноєвропейським рекомендаціям з мовної освіти та alte (the association of language testers in europe) test daf – це мовний іспит високого рівня. Він відповідає рівням від в2 до с1 відповідно до шестирівневої шкали вмінь та навичок загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти і приймається усіма вузами німеччини як визнане підтвердження рівня володіння мовою для навчання у вузі. • можете розуміти нюанси та цілісні висловлювання журналістських та наукових текстів, а також текстів суспільно - політичної тематики, dsh (deutsche sprachpr. Хто планує вивчити німецьку мову для вступу в вуз, хто для роботи в німеччині, хто для переїзду на пмж, а хто вже сьогодні розуміє тенденцію затребуваності мови і не хоче втрачати час та можливості. Німецький освітній центр “ deutsches sprachzentrum ” проводить запис студентів в групи, всі заняття побудовані з максимальною орієнтацією на результат і включають в себе.

Всі викладачі школи мають спеціальну педагогічну освіту, досвід роботи та проживання в німеччині, регулярно відвідують актуальні та затребувані педагогічні семінари та курси підвищення кваліфікації. Для нас важливий ваш результат, тому весь освітній процес максимально підлаштований під потреби студентів, що дає відмінний результат в засвоєнні німецької мови.

На початкових рівнях вивчення німецької мови, граматичний клуб є більш ефективним ніж розмовний, оскільки дозволяє студентові сформувати стійку та досконалу мовну основу, тоді як відвідування розмовного клубу, передбачає вже “базове” володіння студентом німецькою мовою. Раз на тиждень, по попередньо затвердженому графіку, вам буде телефонувати спеціаліст з нашого центру і на протязі 10 хвилин ви будете розмовляти на конкретну(вашего рівня) тему на німецькій мові. Це найефективніший варіант вивчення німецької мови в ранньому віці, оскільки у маленьких учнів крім курсів німецької, залишається ще достатньо часу для хорошої успішності з усіх шкільних предметів. Суперінтенсив німецької, спеціально розроблений для учнів, які налаштовані на вивчення німецької мови в найкоротші терміни і готові приділяти вивченню по кілька годин на день. індивідуальний курс німецької мови в першу чергу підійде студентам, які не завжди можуть підлаштуватися під графік групових занять і для яких важливо отримати 100% уваги викладача. Курс розроблений спеціально для підготовки до складання міжнародних іспитів і дозволяє студенту підготуватися і здати ці іспити вже в найкоротші терміни.

Профессиональными преподавателями, возможностью дополнительно участвовать в разговорных группах, готовностью администрации помогать во всех организационных вопросах. Минулий час perfekt дієприкметники іі присвійні займенники підрядні речення прийменники з dativ und akkusativ минулий час модальних дієслів непряма мова зворотні дієслова мішана відміна прикметників управління дієслів. Ми відчували, що школи, в яких вони навчались (а серед них були державні, експериментальні, альтернативні), не давали їм того, що буде корисним для їхнього життя. Підбір додаткових занять, запрошення зовнішніх спікерів для початкової школи щоденні прогулянки на свіжому повітрі (у ботанічному саду тривалістю до 1, 5 год. Підручники та робочі зошити з усіх предметів (англійська та українська мова, література, математика, я досліджую світ); канцелярія (ручки, прості та кольорові олівці, гумки, клей, пензлики, гуаш, акварельні фарби, альбоми для малювання, кольоровий папір та картон); знаряддя для творчості (пластилін, пряжа, гачки та спиці для в язання, фетр, тканина, голки для шиття та валяння шерсті, канцелярські ножі, ножиці і т. Якщо дитина вже займається певним видом спорту, грою на музичному інструменті, програмуванням тощо і проявляє все більше інтересу, то ми маємо можливість запрошувати спеціалістів та організовувати гурткову частину без необхідності для батьків возити дитину деінде.

Таким чином, в початковій школі вивчаються програма розвивального навчання ельконіна - давидова, росток та нуш, англійська мова - вивчається за підручниками pearson. У розкладі міститься час для виконання домашніх завдань, спілкування та кураторських годин, а в початковій школі - і для щоденних прогулянок у ботанічному саду.

Наша програма розроблена таким чином, щоб дитина мала змогу на території школи проходити основні заняття, відпочивати, вчити домашні завдання, відвідувати гуртки та робити спільні проєкти.

інформацію про успішність дитини батьки можуть побачити через платформу g - suite for education, доступ до котрої вони отримують в куратора після зарахування учня. Двічі на рік відбувається індивідуальна зустріч родини із куратором, де формуються подальші навчальні цілі та аналізуються поточні досягнення разом із дитиною. Вхід у приміщення школи батькам та стороннім особам - заборонений та можливий лише за попереднім записом до куратора дитини чи адміністрації із усіма необхідними засобами безпеки - вимірюванням температури, маскою та бахілами.

У випадку, якщо на вході чи протягом дня у дитини спостерігаються прояви грві чи температура від 37 - дорослий зобов язаний покинути приміщення школи, дитині - видається маска і вона поміщається в ізолятор доки її не заберуть батьки.

Якщо дитина була відсутня у школі, батьки повинні заповнити на вході опитувальник самопочуття дитини, де вказується, що вона не контактувала із хворими на covid та немає відповідної симптоматики.

Отдельным аспектом данной методики является также обучение правильному произношению слов и словосочетаний, преодоление страха говорить на другом языке, стеснительность, скованность. Поэтому те люди, которые проходят обучение иностранным языкам у нас, легче заводят дружбу и общение с иностранцами, а те, в свою очередь, легко понимают наших соотечественников. Многие специалисты различных сфер сегодня сталкиваются с тем, что для продвижения по карьерной лестнице знание английского или немецкого языка на свободном уровне просто необходимо. Получать второе, а то и третье, высшее образование для того, чтобы свободно владеть иностранным языком не всегда рентабельно – это слишком дорого и долго, да и посещать занятия в вузах работающий человек вряд ли сможет. Общаться на профессиональные темы с носителями языка; отвечать на телефонные звонки от иностранцев; читать и оформлять рабочую документацию и деловую переписку; вести деловые переговоры. Это отличное решение проблема для предприятий и организаций, которые сотрудничают с иностранными партнерами, а сотрудники не владеют иностранным языком в достаточной степени.

Программа обучения разрабатывалась профессиональными лингвистами с огромным опытом практической работы и общения с носителями языка, с применением новейших разработок педагогики и психологии.

В первую очередь, студент избавляется от боязни общения на иностранном языке; упор на занятиях делается на разговорную речь, а не на зубрежку грамматики; учебная программа состоит в основном из практических занятий, все преподавание ведется на изучаемом языке; обширная материальная база для занятий – аудио - видеоматериалы, учебники и дополнительная литература; при необходимости можно провести с преподавателем персональный урок, где можно подтянуть конкретное занятие, получить консультацию по конкретной теме.

Разработана таким образом, что она более походит на игру, чем на уроки в школе; весь учебный материал ребенок получает на уроках, поэтому домашние задания не обременительны; специальная материальная база способствует лёгкому и интересному обучению. Уже через год ваш ребенок будет бегло говорить на английском или немецком языке, без затруднений смотреть фильмы и мультики без перевода и в школе с иностранными языками проблем не будет. Наша школа английского и немецкого языков поможет вам быстро выучить иностранную разговорную речь, научиться легко и свободно общаться с носителями языка, понимать их и быть понятым самому.

Учебный центр находится в пешей доступности от станции метро позняки расписание занятий составляется индивидуально – можно посещать уроки в любое удобное для вас время – с 8. 00 шесть дней в неделю; небольшие группы студентов – до восьми человек, что дает возможность приобщить к занятию каждого в равной мере; одно индивидуальное занятие длится от 50 мин групповое — до 100 мин квалифицированный преподавательский состав; дружеская атмосфера; если вы не можете посещать занятия – есть возможность заниматься по скайп; языковые практикумы с иностранцами; расценки максимально соответствуют уровню ожиданий учащихся при гарантированно высоком качестве обучения; по окончании обучения вы получаете диплом и возможность получить международный сертификат владения языком соответствующий вашему уровню. Вы лично убедитесь в квалификации преподавателей, материальной базе учебного центра, в эффективности методики обучения и познакомитесь с потенциальными одногруппниками.

Direct english school – это оптимальный выбор для тех, кто хочет перешагнуть барьеры в общении с иностранцами, сделать рывок по карьерной лестнице, открыть для себя новые страны или дать своему ребенку надёжную языковую базу и практический навык иностранной речи.

В основе прямого метода лежит языковая практика – развитие восприятия речи на слух, выражение собственных мыслей и постановка правильного произношения. Грамматические структуры и лексика подаются непосредственно на практике – в общении и надёжно закрепляются систематическим повторением пройденного на предыдущих занятиях материала.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

зошит з природознавства 5 клас олександр яковець

історія екології коротко