німецька мова для дітей кольори

німецька мова для дітей кольори

Не всі батьки мають інтуїтивний педагогічний дар, тому у багатьох може виникнути ускладнення, як правильно проводити процес навчання свого малюка, який вже почав звертати увагу на предмети та їх характеристики.

Під час вивчення іноземної мови спеціальна література, навчальні посібники, методичні матеріали, словники стануть відмінною підмогою людині, яка вивчає німецьку.

Це легкий у сприйнятті, інформативний та лаконічний матеріал від кращих авторів навчальних посібників для школярів початкової, середньої, старшої школи.

Зошит із тестами для самоперевірки знань, який допоможе визначити та своєчасно усунути прогалини та недоопрацювання в питанні опанування знаннями з німецької. Швидко засвоїти навіть складну теоретичну базу; легко засвоїти лексику, синтаксис, граматику іноземної мови; підвищити ефективність навчального процесу за допомогою аудіо - та відеоматеріалів; підвищити мотивацію вивчення німецької у молодших школярів; навчитися використовувати отримані знання на практиці. Вона пропонує різні форми гри для сприйняття малюками таких навичок, як вміння концентруватися, орієнтуватися у просторі, навчає поводженню з величинами та кольорами, розширює мовні можливості, допомогає засвоювати життєво орієнтовану інформацію, дає розуміння логічних зв’язків за допомогою завдань та аналогій. їх можна використовувати в дитячих садках, дошкільних закладах, де займається підготовкою дітей до школи, та на заняттях із дітьми, які таку підготовку з певних причин не отримали.

У результаті співпраці кваліфікованих педагогів молодшої школи та дитячих дошкільних закладів німеччини було розроблено навчально - ігровий матеріал, який заохочує до гри, зв’язного мовлення, усвідомлення побаченого чи почутого, висловлення думок та внутрішніх переживань за допомогою тематичного, змістовного та образотворчого оформлення. Результат виконання завдань всього тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з німецької мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів україни.

Максимальна кількість балів, яку може отримати учасник зно з німецької мови, правильно виконавши всі завдання №1 - 16, №17 - 32, №39 - 43, №49 - 53 та № 59, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація для учнів, які вивчали німецьку мову на рівні стандарту, дорівнює 56 тестовим балам. Тест містить 16 завдань цієї форми (№1 - 6 та №12 - 16 – з трьома варіантами відповідей, № 22 - 26 – з чотирма варіантами відповідей), що будуть оцінені в 0 або 1 бал. 1 бал, якщо вказано правильну відповідь; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь, або вказано більше однієї відповіді, або відповіді на завдання не надано. Завдання вважається виконаним, якщо учасник зовнішнього незалежного оцінювання встановив відповідність і позначив варіант відповіді в бланку відповідей а. 1 бал – за правильно встановлену відповідність; 0 балів, якщо правильної відповідності не встановлено, або вказано більше однієї відповіді, або відповіді на завдання не надано. Завдання передбачає створення учасником зовнішнього незалежного оцінювання власного висловлення відповідно до запропонованої комунікативної ситуації в бланку відповідей. Відповідно до програми зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов обсяг письмового висловлювання має складати не менше 150 - 180 слів (відповідно до рівня в1) і 180 - 200 слів (відповідно до рівня в2) загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти.

Зміст тесту зно з німецької мови визначений на основі програми зовнішнього незалежного оцінювання з німецької мови, що містить вимоги щодо практичного володіння читанням, лексичним та граматичним матеріалом, а також письмом.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

історія екології коротко

історія виникнення маятникового годинника