на урок контрольні роботи

на урок контрольні роботи

Вчитель зарубіжної літератури кузьменко ірина володимирівна літературний диктант призначений для перевірки знань учнями тексту новели, а також для її закріплення змісту.

Вчитель біології та хімії красновид вікторія володимирівна самостійна тестова робота мета. Вчитель зарубіжної літератури волкова юлія вікторівна тестові завдання можна використовувати для проведення контрольної роботи після вивчення сучасної літератури.

Вчитель зарубіжної літератури мартинюк уляна володимирівна у матеріалі запропоновані завдання для інтелектуальної гри “перший мільйон” за казками шарля перро “червона шапочка” і “попелюшка”. В підсумкова контрольна робота з геометрії, 9 клас 2 варіанти завантажити документ на диск. Установи відповідність між назвою корисних копалин та групою, до якої вони належать. Кожна діаграма відображає склад висушеного (без води) та спресованого (без повітря) ґрунту.

Установи відповідність між тілами та назвами видів енергії, яку вони використовують. Вчитель англійської мови реез наталія олександрівна, вчитель української мови та літератури береговенко тетяна володимирівна у роботі подається конспект уроку із теми.

“розрізненная відмінків іменників з однаковими закінченнями та презентація до нього” автор. Вчитель початкових класів чубейко наталія василівна інтерактивні технології навчання – величезний крок у ефективній організації навчального процесу.

Викладач української мови та літератури недеря олена григорівна конспект уроку для птнз. А) кісткових риб б) хрящових риб в) для риб не притаманне шкіра покрита залозами та бере участь у диханні. А) риби б) земноводні в) плазуни г) птахи д) ссавці кіль –це кістка яка розміщена. А) на передніх кінцівках б) на задніх кінцівках в) на грудині г) на хребті установіть відповідність. А) цівка б) халази в) плацента г) пуголовок місце прикріплення плоду до стінок матки 2) стадія розвитку жаби 3) додаткова кістка між гомілкою та стопою у птахів 4) білкові канатики підпишіть частини скелета ящірки прудкої підпишіть частини зовнішньої будови собаки.

Опишіть пристосування плазунів та риб до середовища існування порівняйте зовнішню та внутрішню будову голуба та собаки.

А) кісткових риб б) хрящових риб в) для риб не притаманне шкіра має куприкову залозу.

А) риби б) земноводні в) плазуни г) птахи д) ссавці кінцівки розміщені по бокам тулуба. А) риб б) земноводних в) плазунів г) птахів д) ссавців обтічна форма тіло, шкіра з лусками.

А) риби б) земноводні в) плазуни г) птахи д) ссавці цівка –це кістка яка розміщена. 1)сукупність судин, які живлять зародок 2) орган чуття та рівноваги 3) додаткова кістка на грудині 4) розширена частина стравоходу.

Опишіть пристосування птахів та ссавців до середовища існування порівняйте зовнішню та внутрішню будову плазунів та земноводних. 1 - класс 2 - класс 3 - класс 4 - класс 5 - класс 6 - класс 7 - класс 8 - класс 9 - класс 10 - класс 11 - класс. Він допоможе систематизувати знання з теми та підготуватися до контрольної роботи.

В ньому розглядаються імпульс, енергія тіла та закони збереження імпульсу та механічної енергії. Контрольна робота №5 контрольна робота магнітне поле біля кожного завдання вказано кількість балів за повну та правильну.

Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

історія екології коротко

історія виникнення маятникового годинника