історія чорнобиля відео

історія чорнобиля відео

Потрібно перевірити, як поведе себе станція в разі надзвичайної ситуації та скільки зможе перебувати в робочому режимі при аварійному відключенні електрики.

Пілоти вертольотів, ризикуючи отримати смертельну дозу радіації, скидали на уламки реактора пісок і абразивний матеріал (карбід бору), здатний поглинати нейтрони в ядерних реакторах. Вони знайомляться з місцем, де сталася найбільша в історії 20 - го століття катастрофа, оглядають скульптурну композицію, яка встановлена як пам’ять про героїв пожарниках. Відповідно до третьої версії, історики вважають що чорнобиль, відомий ще з 1127 роки як стрижев, отримав свою нинішню назву при сині київського князя рюрика в кінці xii століття. Наприклад, прогулятися по забутим вулицях чорнобильського подолу, відвідати парк слави і замкову гору, прогулятися по приватному сектору, відвідати кладовище кораблів і барж, які знаходяться в чорнобильському затоні. Участь українських музикантів у створенні цього саундтреку стала можлива завдяки андрію підківці – українському флейтисту й продюсеру зі львова, який живе у сша 25 років. Там надзвичайні голоси є у львові, особливо низькі голоси, де потрібно було співати дуже - дуже низькі ноти, що потрібно було для композитора та аранжувальника, - каже підківка. Вона мене штовхатиме до подальшого креативу, до розвитку, в кращих і багато більших проектів цікавих з музикантами, композиторами з америки, канади, сподіваюсь, більше з європи буде, - каже продюсер. Серед попередніх робіт – композиції до документального фільму в арктику, який озвучувала меріл стріп, а також музичний супровід до театралізованого дійства середньовічні часи із лицарями, вершниками та зануренням в епоху.

Окрім налагодження співпраці між закордонними компаніями й композиторами - із українськими музикантами, підківка разом із дружиною соломією горохівською започаткували музичну школу і сам виступає на різноманітних фестивалях та подіях. Звичайно, цей стереотип, радянський союз, що росія представляє оці всі 15 зараз країн, колишніх республік, звичайно, цей стереотип в америці і десь ще в європі існує. Тобто мені здається, що моя місія – оце таке вікно, скажімо, в європу, вікно в америку, де я оцей місток, поєдную, де люди сходяться і роблять грандіозні проекти.

Андрій підківка – має ступінь доктора музичних мистецтв, але окрім академічної музики він активно розвиває саме фольклорну, адже вона може стати однією із культурних візитівок україни.

і щоб глядач запитував себе, чого вартує те, щоб просто пливсти за течією і ігнорувати речі, які можуть бути незручними або про які ви не хочете думати.

Для знімальної групи було важливо показати, що чорнобиль був глобальною проблемою, і тисячі людей, які працювали над ліквідацією катастрофи, насправді врятували європу від радіоактивного забруднення. Валерія легасова, який очолював державну комісію з ліквідації на аес - британець джаред гарріс, а його колега емілі вотсон - в ролі фізика - ядерника, що намагається встановити причини вибуху.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз природознавства 5 клас ярошенко 2018

історія екології коротко

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад

план конспект уроку торбинка для дрібничок