конспекти уроків з фізичної культури 1 клас нуш 1 семестр

конспекти уроків з фізичної культури 1 клас нуш 1 семестр

– з сіда зігнути спину і ноги, розвести коліна нарізно, взятися руками за середину гомілки і притягнути ноги до тулуба, підборіддя притиснути до грудей, а лікті притиснути до тулуба; - №1 сидить з прямими ногами на гімнастичному маті, руки вгорі, №2, стоячи позаду на колінах, кладе свої руки на плечі партнеру і тисне на нього вагою власного тіла; - сидячи спиною один до одного, руки з ’ єднані у ліктях, №1 нахиляє тулуб уперед, №2, піднімаючи таз, тисне вагою власного тіла на спину партнера; - сидячи обличчям один до одного з широко розведеними ногами і тримаючись за руки, №1 нахиляє тулуб уперед, а №2 тягне його на себе.

Сід - положення сидячи на підлозі з витягнутими вперед ногами, носки і п яти разом, носки відтягнуті, тулуб у вертикальному положенні, голова прямо, руки на підлозі біля тазу, кисті повернуті назад. З положення сидячи лягти на спину і перекотитися назад до положення лежачи на лопатках, носками ніг торкнутися підлоги за головою, зворотним рухом повернутись у вихідне положення. З упору присівши в групуванні, сідаючи і послідовно торкаючись підлоги сідницями, спиною і лопатками, перекотитися назад до положення групування в ст і й ку на лопатках і, не затримуючись, перекотитися вперед у вихідне положення. З упору стоячи на колінах легким поштовхом лівою рукою і ногою надати тілу рух вправо, м яко перекотитися через с п ину на лівий бік у групуванн і і, не затримуючись, повернутись у вигідне положення (те саме в лівий бік). із ст і йки на колінах прогнутися якомога більше, подаючи таз уперед, надати тілу рух уперед, послідовно торкаючись мат у стегнами, животом, опертися руками під час торкання грудьми.

№1 сидить з прямими ногами на гімнастичному маті, руки вгорі, №2, стоячи позаду на колінах, кладе свої руки на плечі партнеру і тисне на нього вагою власного тіла; - сидячи спиною один до одного, руки з ’ єднані у ліктях, №1 нахиляє тулуб уперед, №2, піднімаючи таз, тисне вагою власного тіла на спину партнера; - сидячи обличчям один до одного з широко розведеними ногами і тримаючись за руки, №1 нахиляє тулуб уперед, а №2 тягне його на себе.

Представлене календарне планування є орієнтовним зразком і може бути адаптоване відповідно до умов конкретного класу шляхом обєднання, або розширення тем. Календарно - тематичний план математика 3 клас (5 годин на тиждень) календарно - тематичний план складено відповідно до типової освітньої програми для 3 – 4 класів нуш, розробленої під керівництвом о. Календарно - тематичне планування українська мова та читання для 3 класу за підручником інтегрованого курсу “українська мова та читання” (авторка ганна остапенко) на і семестр за типовою освітньою програмою нуш - 2, розробленою під керівництвом шияна р. Орієнтовне календарно - тематичне планування українська мова та читання для 3 класу (3, 5 год на тиждень) за підручником кравцової н придаток о романової в. Календарно - тематичне планування українська мова та читання для 3 класу за підручником інтегрованого курсу “українська мова та читання” (авторка ганна остапенко) на іі семестр за типовою освітньою програмою нуш - 2, розробленою під керівництвом шияна р.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

семестрові контрольні роботи з німецької мови 4 клас

гдз природознавства 5 клас ярошенко 2018

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад