готові домашні завдання 10 клас математика

готові домашні завдання 10 клас математика

Школяр в період 10 класу схожий на кота, який нібито проситься, аби йому відчинили двері до іншої кімнати, а коли господар це робить, то хвостатий продовжує сидіти, дивлячись на дверний отвір. Учень знаходиться на межах двох вогнів – здавалося б, уже позаду залишились таке страшне поняття як державна підсумкова атестація, шкільний дементор кожного 9 - класника. і якщо у фільмах після кульмінації наступає розв’язка, то для сьогоднішніх десятикласників пік їхнього шкільного життя зависнув у повітрі і ще чекає на фінал – зовнішнє незалежне оцінювання. А поки до найважливіших екзаменів ще залишається один рік, сайт gdz4you розгортає допоміжну артилерію для всіх, хто хоче сповна насолодитись останніми шкільними роками і не втратити, або й підвищити свої навчальні показники.

А ми намагатимемось зробити все, аби ви, все ж обравши перший варіант, забезпечили собі атестат з високим середнім балом, скориставшись нашими гдз для 11 класу.

Мало користі можна отримати й від шкільного підручника, адже вчитель може не встигнути пояснити всі його розділи, що призведе до ще більших непорозумінь. Якщо ви забули перевірити свою домашню роботу з математики заздалегідь, то відкрити відповідний розділ нашого порталу можна навіть у школі перед уроком.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад

історія екології коротко

гдз природознавства 5 клас ярошенко 2018

історія виникнення маятникового годинника

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас