дпа 2021 9 клас англійська мова марченко

дпа 2021 9 клас англійська мова марченко

У посібнику подано 30 варіантів контрольних робіт з англійської мови для проведення підсумкового контролю в 9 - му класі. Кожна робота складається з трьох частин та передбачає контроль обох видів мовленнєвої діяльності учнів (читання і письма). Посібник укладено відповідно до чинних програм з англійської мови міністерства освіти і науки україни.

Завдання посібника — забезпечити проведення підсумкового контролю з метою перевірки рівня засвоєння учнями знань, умінь та навичок із двох видів мовленнєвої діяльності. Зміст і структура контрольних робіт, поданих у посібнику, відповідає головній меті навчання іноземної мови в загальноосвітніх навчальних закладах — формування в учнів комунікативної компетенції. Зміст завдань будується на автентичних зразках мовлення та відповідає сферам і тематиці ситуативного спілкування, зазначеним у навчальних програмах. 1) читання тексту та виконання післятекстового завдання; 2) використання мови; 3) писемне мовлення. Для визначення оцінки, яку отримав ( - ла) учень (учениця), загальну кількість балів за контрольну роботу треба поділити на 3 (кількість завдань). Відповіді до дпа 2021 з англійської мови 9 клас, марченко, підручники і посібники.

Скачати мультимедійний додаток до посібника «підсумкові контрольні роботи для дпа з англійської мови.

Кожна робота складається з трьох частин (аудіювання, читання і використання мови). Listening (12 тестів) reading (30 тестів) посібник укладено відповідно до чинних програм з англійської мови міністерства освіти і науки україни.

Зміст і структура контрольних робіт, поданих у посібнику, відповідає головній меті навчання іноземної мови в закладах загальної середньої освіти – формування в учнів комунікативної компетенції. Перший – із завданням на перевірку вмінь та навичок з аудіювання; другий – із завданнями на перевірку вмінь та навичок з читання і використання мови.

Виявити рівень сформованості вмінь учнів сприймати на слух і розуміти автентичний англомовний текст. Виявити рівень сформованості вмінь учнів читати і розуміти автентичний англомовний текст. Статті з періодичних видань; листи (особисті, офіційні тощо); оголошення, реклама; розклади; програми; особисті нотатки, повідомлення тощо. Визначити рівень володіння лексичними, граматичними, семантичними та прагматичними знаннями, що дадуть можливість уу.

Різні за обсягом та складністю, пов’язані із ситуаціями спілкування в контексті дійсності та життя в країнах, мова яких вивчається. Заповнити 12 пропусків у двох коротких текстах, вибираючи один правильний варіант із чотирьох поданих. Перші 6 тестів перевіряють рівень сформованості граматичної компетентності, решта – лексичні, семантичні, прагматичні знання. Аудіоматеріали для аудіювання можна безкоштовно завантажити із сайта видавництва. Зміст і структура контрольних робіт, поданих у посібнику, відповідає головній меті навчання іноземної мови в закладах загальної середньої освіти - формування в учнів комунікативної компетенції. Перший - із завданням на перевірку вмінь та навичок з аудіювання; другий - із завданнями на перевірку вмінь та навичок з читання і використання мови.

Статті з періодичних видань; листи (особисті, офіційні тощо); оголошення, рекла - ма; розклади; програми; особисті нотатки, повідомлення тощо. Різні за обсягом та складністю, пов язані із ситуаціями спілкування в контексті дійсності та життя в країнах, мова яких вивчається. Перші 6 тестів перевіряють рівень сформованості граматичної компетентності, решта - лексичні, семантичні, прагматичні знання.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

семестрові контрольні роботи з німецької мови 4 клас

гдз природознавства 5 клас ярошенко 2018

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад