контрольна робота 4 клас природознавство всесвіт

контрольна робота 4 клас природознавство всесвіт

Уявна лінія, якою небо ніби з’єднується з поверхнею землі; уявна лінія, яка проходить на однаковій відстані від полюсів; уявна лінія, що проходить через центр землі та північний і південний полюси.

Уявна лінія, що проходить через центр землі та північний і південний полюси; уявна лінія, якою небо ніби з єднується з поверхнею землі; уявна лінія, яка проходить на однаковій відстані від полюсів. Земна вісь це великі розпечені кулі, що різняться між собою за розмірами, кольором, температурою зорі це дуже холодне невелике небесне тіло, що складається із замерзлих. У космічний простір запущено сотні супутників, космічних кораблів і автоматичних міжпланетних станцій, оснащених приладами для вивчення землі та всесвіту.

Завдяки досягненням сучасної науки й техніки стало можливим тривале перебування на космічних станціях космонавтів, які здійснюють важливі дослідження навколоземного простору (мал. У своєму матеріалі я зібрала найдивовижніші об’єкти всесвіту для того, щоб показати дітям, наскільки нечуваними вони можуть бути, наскільки цікавими і настільки фантастичними, що розумом цього нам не осягнути.

Розповісти учням про уявлення стародавніх людей про землю та всесвіт; розвивати вміння порівнювати і робити висновки, виступати перед аудиторією і висловлювати власні думки; виховувати інтерес до предмета. Древні індуси вважали, що землю тримають чотири слони, які стоять на величезній черепасі, але вони не замислювалися, а на чому стоїть черепаха (малюнок).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад

історія екології коротко

гдз природознавства 5 клас ярошенко 2018

історія виникнення маятникового годинника

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас