календарне планування 4 клас природознавство грущинська за оновленою програмою

календарне планування 4 клас природознавство грущинська за оновленою програмою

Савченко) математика природознавство основи здоров’я образотворче мистецтво трудове навчання фізична культура музичне мистецтво англійська мова. (оновлена програма) літературне читання (119 годин) і семестр – 3 години на тиждень) іі семестр – 4 години на тиждень) • програма – укладено відповідно до наказу міністерства освіти і науки україни від 05. Українська мова (119 годин) і семестр – 4 години на тиждень іі семестр – 3 години на тиждень • програма – укладено відповідно до наказу міністерства освіти і науки україни від 05. Математика - 136 годин (4 години на тиждень) • програма – укладено відповідно до наказу міністерства освіти і науки україни від 05. Природознавство - 68 годин (2 години на тиждень) • програма – укладено відповідно до наказу міністерства освіти і науки україни від 05. Я у світі - 34 години (1 година на тиждень) • програма – укладено відповідно до наказу міністерства освіти і науки україни від 05. Образотворче мистецтво - 35 годин (1 година на тиждень) • програма – укладено відповідно до наказу міністерства освіти і науки україни від 05. Трудове навчання - 35 годин (1 година на тиждень) • програма – укладено відповідно до наказу міністерства освіти і науки україни від 05. Захарійчук, риторика, навчальний посібник для 4 класу, рекомендовано міністерством освіти і науки україни, київ. Права дитини - 35 годин (1 година на тиждень) • програма – програми курсів за вибором для загальноосвітніх навчальних закладів варіативна складова типових навчальних планів 1 – 4 класи.

• у результаті опанування курсу учні 1 - 4 класів мають засвоїти такі морально - правові поняття. Права людини; права дитини; честь, гідність, совість, обов’язок, відповідальність, справедливість. Поля для записів дозволять творчому вчителеві, користуючись запропонованим у посібнику матеріалом, скласти власні плани - конспекти уроків курсу.

Орієнтування на місцевості за допомогою сонця, компаса та місцевих ознак урок 14. Вивчення лінії горизонту та орієнтування на місцевості з допомогою компаса урок 15. “оновлена навчальна програма для початкової школи затвердженої наказом мон україни “про затвердження змін до навчальних програм для 1 – 4 класів загальноосвітніх навчальних закладів” від 05. Людмила геннадіївна опублікувала потрібний для роботи матеріал, врахувала зміни програми, внесла потрібні види перевірок, контролю. Вами виділено види контролю, спеціальні уроки по предметах, вказано авторів підручників, розміщено в зручній таблиці. Українська мова, літературне читання, математика, природознавство, я і світ, інформатика, образотворче мистецтво, трудове навчання, основи здоров`я. Все сплановано чітко за темами, виділені контрольні та інші, передбачені програмами, уроки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

контрольна робота 7 клас дієслово 2 частина

міні конкурс хімія живого відповіді

зошит з природознавства 5 клас олександр яковець

історія екології коротко