контрольний переказ 4 клас 1 семестр

контрольний переказ 4 клас 1 семестр

Розвивати письмове зв’язне мовлення та творчі здібності учнів; виховувати інтерес до аналізу літературних творів; учити аргументувати власну точку зору; провести контроль знань з теми “життя та творчість й. Удосконалити вміння висловлювати власну думку, добирати матеріал до твору, продумувати композицію; розвивати логічне мислення; сприяти поповненню словникового запасу учнів; виховувати культуру писемного мовлення. Формувати вміння та навички логічно висловлювати власні думки, робити самостійні висновки; дати можливість заглибитись у художній світ інтимної лірики в. Рибакова, культ походить з палеолітичних часів, коли це божество ототожнювали з ведмедем, якому поклонялися “хоробрі мисливці, одягнуті в шкури тих звірів, на яких полювали”. Від дніпра ледь повівав теплий низовий вітер, небо вгорі було чисте, а зорі на ньому ясні, срібний серп місяця спускався до правого берега, на травах лежала щедра роса, на дніпрі й у затоках, прокидаючись, весело перекликались птахи.

Леся українка, перед усіма з’являється образ української жінки, яка залишила блискучий слід в літературі не тільки україни, а й багатьох інших народів. У результаті всіх пом’якшувальних обставин (хвороба, не скористався грошима, явка з винною, коли миколай уже зізнався в убивстві (порфирій петрович стримав слово й про свої підозри й візит до раскольникову умолчал), з’ясувалося, що колись розкольників урятував двох дітей під час пожежі, на свої гроші майже рік містив хворого однокурсника й проч. Ніч у втішному по визначенню, даному в словнику літературознавчих термінів, епізод – це уривок, фрагмент якого - небудь художнього твору, що володіє відомою самостійністю й закінченістю. Мотив сенсу людського життя у драмі - феєрії “лісова пісня” – іі варіант леся українка 10 клас твори з української літератури леся українка ii варіант лариса петрівна косач. Справа приймає настільки серйозний зворот, що розслідування поручається знаменитому детективові бену прайсу, що дозволяє власникам сейфів зітхнути соблегчением. Першим опублікованим фрагментом роману в 1849 році став “сон обломова” – “увертюра всього роману”, проте, в остаточному тексті занявшая місце 9 - й глави першої частини.

і бруд, тіснота в орді різноплемінних палубних пасажирів біля гарячої машини й пахучої кухні, на нарах під навісами й на якірних ланцюгах, на канатах на баку.

) з дотриманням тричастинної структури висловлювання, використанням виражальних засобів мовлення; розвивати мовлення, увагу, спостережливість; збагачувати словник школярів; виховувати культуру писемного мовлення. На основі здобутих учнями текстологічних знань формувати в них відповідні текстотворчі вміння 1; удосконалювати культуру писемного мовлення, формувати навички самостійної творчої роботи; сприяти збагаченню словникового запасу та граматичного ладу мовлення учнів. На основі здобутих текстологічних знань формувати відповідні текстотворчі вміння 1; удосконалювати культуру писемного мовлення; сприяти збагаченню та уточненню словникового запасу школярів; виховувати спостережливість та любов до природи.

Якщо ви являєтесь володарем авторського права на будь - який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження до адміністратора сайту.

Ми приєднуємось до закону про авторське право в цифрову епоху dmca прийнятим за основу взаємовідносин в площині вирішення питань авторських прав в мережі інтернет.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад

історія екології коротко

гдз природознавства 5 клас ярошенко 2018

історія виникнення маятникового годинника

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас