орієнтовні інтегровані контрольні роботи 4 клас українська мова

орієнтовні інтегровані контрольні роботи 4 клас українська мова

Посібник складено відповідно до вимог чинної програми з української мови і літературного читання для 1–4 класів (для шкіл з українською мовою навчання), листа мон україни від 27. Навчальний посібник розроблений відповідно до чинних програм з української мови та літературного читання для 4 класу закладів загальної середньої освіти.

(схвалено для використання у закладах загальної середньої освіти комісією з педагогіки та методики початкового навчання науково - методичної ради з питань освіти міністерства освіти і науки україни лист інституту модернізації 3місту освіти від 27. Завдання на перевірку сформованості навички читання, розуміння прочитаного, уміння працювати з текстом; перевірку орфографічних і пунктуаційних умінь, навичок застосування знань про мову і мовлення, мовних умінь; побудову зв язного висловлювання складено на основі єдиного художнього або науково - художнього тексту.

Текст для читання; виділену в ньому частину для списування з пропущеними орфограмами; три завдання до тексту відкритого типу для перевірки розуміння його змісту і вміння працювати з текстом; три завдання відкритого типу для перевірки мовних знань; творче завдання до тексту на побудову зв язного висловлювання з 3 - 4 речень. У посібнику пропонуються зразки текстів диктантів з граматичними завданнями і тематичних робіт для проведення навчальних та контрольних робіт з української мови відповідно до вимог навчальної програми міністерства освіти і науки україни для 1–4 класів. Вчитель англійської мови реез наталія олександрівна, вчитель української мови та літератури береговенко тетяна володимирівна у роботі подається конспект уроку із теми.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз природознавства 5 клас ярошенко 2018

історія екології коротко

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад

план конспект уроку торбинка для дрібничок