технологія приготування борщу українського з пампушками
Шматочок м яса (свинина) на кістки - 500 г сало - 50 г білокачанна капуста - 300 г буряк - 2 штуки картопля - 4 - 5 штук цибулю, моркву - по 1 штуці болгарський перець - 2 штуки томатна паста - 3 - 4 столові ложки борошно - 2 столові ложки масло топлене або рослинне - 1 столова ложка цукровий пісок - 1 столова ложка столовий оцет (9%) - 1 столова ложка зелень в будь - якій кількості і спеції. Квасоля - 200 - 300 г буряк, морква, цибулина - по 1 штуці капуста - 250 гр картопля - 3 штуки спеції та зелень - за смаком масло для заправки - 1 столова ложка томатна паста - 2 столових ложки цукор і сіль - по 1 столовій ложці. Буряк, моркву, цибуля, селера - по 1 штуці картопля - 3 - 4 штуки капуста - 500 г гриби сушені - 50 г болгарський перець - 1 штука борошно - 1 їдальня ложка зелень і спеції - трохи сіль і цукор - по 1 столовій ложці олія рослинна (а в ідеалі оливкова) - 4 столових ложки паста томатна - 2 столові ложки.
Клітковина, яка міститься в буряку, капусті, картоплі, моркві, цибулі, томатах у відвареному і тушкованому вигляді, – відмінний сорбент, що виводить з організму шкідливі речовини.
Для цього необхідно скропити лимонним соком буряк, тоді він не втратить свій колір, або відварити буряк окремо в шкірці, а у воду для варіння додати столову ложку оцту.
Для цього його обсмажують лише до тих пір, поки він не почне злегка золотеть, після чого прибирають вогонь до мінімуму і млоять морква з цибулею в сковороді, поки овочі не стануть м’якими.
Розігрійте на сковороді достатню кількість рослинної олії, покладіть в нього буряк і обсмажуйте на тихому вогні, помішуючи, 10 - 15 хвилин, в залежності від величини шматків. Яловича грудинка або лопатка – 0, 6 - 0, 8 кг; свинина (не обов’язково) – 0, 2 кг; буряк – 150 г; картопля – 0, 4 кг; капуста – 0, 4 кг; ріпчаста цибуля – 0, 2 кг; морква – 0, 2 кг; солодкий перець (не обов’язково) – 100 г; томатна паста – 40 мл; часник – 5 зубчиків; свиняче сало – 70 г; рослинне масло – скільки знадобиться; цукор – 25 г; столовий оцет (9 - процентний) – 5 мл; сіль за смаком; сухі дріжджі – 10 г; борошно пшеничне – 0, 45 кг; вода – скільки буде потрібно; чорний мелений перець, лавровий лист – за смаком; сметана – для подачі. Якщо використовуєте солодкий перець, засипати його потрібно приблизно через 5 хвилин після закладки капусти, але не раніше, ніж суп знову почне кипіти.
Коментарі
Дописати коментар