німецька мова четвертий клас

німецька мова четвертий клас

44 - матеріально - технічна база загальноосвітніх навчальних закладів); закон україни про місцеве самоврядування в україні - (ст. 32 - повноваження у сфері освіти, охорони здоров я, культури, фізкультури і спорту). Пропонуємо вам підручник німецької мови, що разом із робочим зошитом, тестовим зошитом, комплектом флеш - карток, книгою для вчителя, книгою для читання, аудіодиском із записами текстів і вправ для аудіювання та електронним додатком з інтерактивними завданнями входить до навчально - методичного комплекту «deutsch lernen ist super. Матеріал підручника націлений передусім на розвиток таких видів мовленнєвої діяльності, як читання, аудіювання та мовлення, в той час як вправи на формування навичок писемного мовлення пропонуються для виконання переважно в зошиті. На сайті видавництва розміщені додаткові завдання, що допоможуть учням розширити словниковий запас, потренуватися у читанні та перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови.

Підручник містить багато віршів, ігор, римувань і пісень, що покликані створити сприятливу атмосферу на уроці й полегшити процес вивчення німецької мови.

Яскраві ілюстрації слугуватимуть гарною зоровою опорою під час введення й засвоєння матеріалу.

Висловлюємо сподівання, що навчально - методичні принципи й матеріал цього видання зокрема та навчально - методичного комплекту в цілому сприятимуть підвищенню зацікавленості школярів у вивченні німецької мови, розвитку їхніх творчих здібностей і розширенню кругозору.

) рекомендований міністерством освіти і науки україни для викладання німецької мови в загальноосвітніх навчальних закладах. Снову в школі, восени, спорт і дозвілля, місто (сіло), у якому я живу, зимові свята і шість навчальних тем у другому семестрі. Мій будинок, школа, квартира, збирання, природа і навколишній світ, навесні, незабаром літні канікули, а також об ємний розділ повторення, розрахований приблизно на шість уроків. Граматичний матеріал оформлений у таблиці і має спеціальні вправи, що дозволяє учням легше засвоювати матеріал, швидше його запам ятовувати.

Діалоги також невеликі, нескладні, опанувавши якими учні зможуть підтримати розмову, вести бесіду на доступному рівні зі своїми однолітками, зможуть зрозуміти, що від них потрібно. Наприкінці уроку пропонується домашнє завдання, що сприяє закріпленню виученого матеріалу.

Закінчується урок набором нових слів, що вперше зустрілися в даному уроці і які необхідно запам ятати учнем. Навчальний матеріал розрахований на 66 уроків, у яких подаються нові теми, слова і ще 6 уроків спрямовані на повторення і закріплення матеріалів вивченого, що складає в підсумку 72 уроку.

При двох годинах у тиждень викладання німецької мови, учням за одну годину прийдеться засвоювати два уроки.

Підручник можна рекомендувати учнем п ятих класів або учнем четвертих класів груп з поглибленим вивчанням німецької мови.

Режим роботи школи визначається на основі нормативно - правових актів, враховуючи особливості дистанційної форми освіти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз ядс 2 клас зошит волощенко відповіді

гдз робочий зошит математика 3 клас листопад

історія екології коротко

гдз природознавства 5 клас ярошенко 2018

історія виникнення маятникового годинника

гдз робочий зошит сотникова німецька мова 5 клас